Visit Budva
Visit Budva

TURISTIČKE AGENCIJE

Smještaj Budva

Turistička agencija "Pilon"

ul. 22 Novembar, Budva

Pilon International doo, je osnovana 2000.godine. Fokus naših aktivnosti su obezbijeđivanje smještaja, kao i organizacija eksurzija i izleta za turiste, tokom njihovog boravka u Crnoj Gori.

Saznaj više
Smještaj Budva

Mijović Travel

Zanatski centar, Topliški put, Budva

Mijović Travel se već godina ma sa uspijehom bavi organicazijom transporta, turista ka svim destinacijama u Crnoj Gori. Bavimo se organizovanjem prevoza sa aerodroma i hotela, kao i organizovanje turističkih izleta po Crnoj Gori i inostranstvu.

Saznaj više
Smještaj Budva

R Tours

Jadranski put bb, Budva

Potvrda našeg kvaliteta su licence IATA, YUTA, RATA. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta usluge, iskustvo i poslovna mudrost u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, razgranata mreža subagenata i brojni partneri širom svijeta, odlike su naše turističke agencije.

Saznaj više
Smještaj Budva

Monteline Travel

Slovenska plaža bb, Budva

Turistička agencija „Monteline travel“ sa sjedištem u Budvi, na recepciji Slovenske plaže raspolaže sa vozilima visoke turističke klase, VIP-vozilima, kao i sa renat-a carom. Osnovna djelatnost firme je organizovani prevoz sa aerodroma i hotela, kao i organizovanje turističkih izleta po Crnoj Gori i inostranstvu..

Saznaj više
Smještaj Budva

Gorbis Travel

TN Slovenska plaža, Budva

Gorbis Travel je jedna od vodećih turističkih i putničkih agencija u Crnoj Gori. Bavimo se kako receptivnim tako i inicijativnim turizmom. Partner je vodećih putničkih i cruising kompanija svijeta

Saznaj više
Smještaj Budva

Turistička agencija "Neva"

Mediteranska bb, Budva

Turistička agencija "Neva" je osnovana u Sankt Petersburgu 1990. Do dana danas, "Neva" je vodeći turoperator u Rusiji, u pružanju usluga najvišeg kvaliteta. Stotine hiljada Rusa svake godine nam ukazuju povijerenje prilikom organizacije odmora.

Saznaj više
Smještaj Budva

Turistička agencija "Gulliver Montenegro"

Mediteranska bb, Budva

Gulliver Montenegro je osnovan 2007. godine, kao sestrinska kompanija Adriatic Express grupe sa jedne i Gulliver Travel-a sa druge strane. Obje kompanije su vodeće, svaka na svom tržištu.

Saznaj više
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva