Visit Budva
Visit Budva

STUDIO

Smještaj Budva

Budva Boutique Apartments

Primorski bataljon 29, Budva

Ovaj izuzetan studio apartman sa 4 zvijezdice, zahvaljujući obezbijeđenom parkingu, odličnoj lokaciji i kvalitetu smještaja, omogućiće nezaboravan boravak, čak i onim najzahtjevnijim.

Saznaj više
Smještaj Budva

Studio Adriatico

Lazi bb, Budva

Studiji Adriatico se nalaze u Budvi i nude klimatizovan smještaj sa besplatnim bežičnim internetom. Objekat je udaljen 1,3 km od Slovenske plaže. Gostima je na raspolaganju besplatan privatni parking.

Saznaj više
Smještaj Budva

Smještaj Petrović

Stevana Stiljanovica 99, Budva

Klimatizovani objekat Petrović smješten je na samo 400 metara od pješčane plaže i na 4 km od Starog grada Budve. Sve smještajne jedinice imaju TV sa satelitskim kanalima i kuhinju sa frižiderom i pločama za kuvanje

Saznaj više
Smještaj Budva

Adžić Apartmani

Žrtava Fašizma bb

Apartmani u ponudi imaju prostranu terasu sa besplatnim priborom za roštilj i besplatan bežični internet. Nalaze se na oko 1 km od plaže. Sve smještajne jedinice posjeduju klima-uređaj i balkon. Pored toga svaka sadrži opremljenu kuhinju i kupatilo sa kadom ili tušem.

Saznaj više
Smještaj Budva

Apartmani Dalex

Kamenovo bb

Apartmani za samostalan boravak Dalex smešteni su u Kamenovu, između Svetog Stefana i Bečića. Nude besplatan bežični internet i namešten balkon ili terasu sa pogledom na more ili na planinu. Sveti Stefan je udaljen 3,5 km.

Saznaj više
Smještaj Budva

Apartmani Nikolić

Barjaktarska 1, Budva

Apartmani Nikolić nude smještaj za samostalan boravak u Budvi. Gostima su na raspolaganju klimatizovani studiji na samo 2 km od Slovenske plaže. Svaki studio ima flat-screen TV i besplatan bežični internet. Sopstveno kupatilo sadrži kadu ili tuš i besplatan toaletni pribor.

Saznaj više
Smještaj Budva

Apartmani Sekulić

Stevana Štiljanovića 25, Budva

Apartmani Sekulić smješteni su u Budvi, na 400 metara od najbliže plaže. Apartmani su namjenjeni samostalnom boravku. Besplatan bežični internet dostupan je u svim smještajnim jedinicama.

Saznaj više
Smještaj Budva

Studio Bono

Svetostefanska 9, Budva

Studiji Bono su smešteni na 10 minuta hoda od plaže u Budvi. U ponudi imaju moderno uređen smeštaj za samostalan boravak. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Stefa & Ilija

Ul. Ive Lole Ribara 41a, Bečići

Objekat Stefa & Ilija smješten je na uzvišenju, na 350 metara od duge pješčane plaže i na 3 km od centra Budve. U ponudi ima klimatizovan smještaj sa besplatnim bežičnim internetom. Iz objekta se pruža pogled na more i na Stari grad.

Saznaj više
Smještaj Budva

Sky View Luxury Apartmani

Jadranski put bb, Budva

Apartmani Sky View Luxury se nalaze u Budvi, na svega 2 minuta hoda od popularne Slovenske plaže. Smješteni su na najvišem spratu moderne zgrade i nude besplatan bežični internet, besplatan parking i luksuzne smještajne jedinice.

Saznaj više
Visit Budva

HOTELI, VILE, HOSTELI

APARTMANI / STANOVI

SOBE

Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva

  • O nama
  • 13 jul, Budva
  • +382 68 299 558
  • info@visitbudva.org