Visit Budva
Visit Budva

RENT A CAR

Smještaj Budva

Rent-a-car "RIC"

Mediteranska ulica, Budva

Rent-a-car "RIC" već godinama sa uspijehom pruža usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji Crne Gore i izvan nje. Veliki broj izuzetnih automobila, najpoznatijih svetskih marki, vrhunska usluga i odlične cijene samo su neki od kvaliteta ove pouzdane Rent-a-car agencije .

Saznaj više
Smještaj Budva

"Terrae car"

Mediteranska bb, TQ Plaza, I sprat, Budva

Terrae car je rent a car i taxi kompanija, koja se trudi da uvijed obezbijedi najbolju uslugu svojim mušterijama. Svojim klijentima nudimo mogućnost rentiranja najnovijih modela automobila u cilju pruzanja nezaboravnog osjećaja dok istrazuju Crnu Goru.

Saznaj više
Smještaj Budva

Lucky car

Mainsku put bb, Budva

Lucky car rent a car je porodična kompanija, osnovana 2009. godine. Naše primarno poslovanje je zasnovano na pružanju usluga iz domena rent a car oblasti. Profesionalnim odnosom, pouzdanošću, pristupačnim cjenama i kvalitetnom uslugom u dosadašnjem periodu smo uslužili veliki broj zadovoljnih klijenata, sa skoro svih prostora..

Saznaj više
Smještaj Budva

"SIXT" Rent a car

Hotel Avala, Mediteranska 2, Budva

SIXT Rent a car Crna Gora je jedna od vodećih svjetskih agencija za iznajmljivanje automobila koja svoju tradicionalno vrhunsku uslugu sada nudi i preko interneta. Iznajmite automobil, SUV, miniven, sportski automobil, pikap kamion ili vozilo po želji iz vaše fotelje. U ponudi SIXT automobila sada je zastupljen i odličan izbor SUV vozila i limuzina kako bi se zadovoljili i najširi ukusi.

Saznaj više
Smještaj Budva

MYRENT-A-CAR

Mediteranska bb., Budva

MYRENT-A-CAR agencija se bavi rentiranjem putničkih vozila. U ponudi imamo najmodernija vozila poznatih svjetskih brendova: Mercedes, KIA, Jeep, BMW, Volkswagen, Audi i Toyota. Naša ponuda uključuje gradska vozila, terence i limuzine.

Saznaj više
Smještaj Budva

BON VOYAGE“ Rent a Car & Service

Becici, Budva

Već samim imenom predrodređena da bude biser crnogorskog ugostiteljstva, Perla upotpunosti opravdava očekivanja i povijerenje mnogobrojnih gostiju. Mjesto koje se odlikuje sjajnom kuhinjom i vrhuskim provodom, zadovoljiće i one najzahtjevnije.

Saznaj više
Smještaj Budva

GOLDEN CARS RENT-A-CAR

Budva

Golden Cars d.o.o. je preduzeće koje pruža usluge izdavanja vozila RENT-A-CAR. Iznajmljivanjem vozila kod nas dobijate potpuno uživanje u vozilima svjetskih proizvođača. U ponudi imamo vozila Volkswagen, Seat, Škoda, Opel, Chevrolet, Mercedes različitih kategorija.

Saznaj više
Visit Budva
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva

  • O nama
  • 13 jul, Budva
  • +382 68 299 558
  • info@visitbudva.org