Visit Budva
Visit Budva

Pice i Paste

Smještaj Budva

Pizzeria "Mozart"

Budvanska Marina

Izuzetna reputacija sa pažnjom izgrađivana više decenija, ogleda se u jednom od najupečatljivijih restorana na Budvanskoj rivijeri. Uvijek svježa riba, sjajna pozicija i ultimativna posvećenost vašem uživanju, učinjeće odlazak u restoran nezaboravnim iskustvom.

Saznaj više
Smještaj Budva

Pizzeria "Fenix"

Obala bb, Budva

Restoran “Jadran” kod Krsta je restoran familije Niklanović sa tradicijom dugom 37 godina. Često gosti kažu da ako niste bili u ”Jadranu” – kod Krsta onda niste ni bili u Budvi. Svjedok toga je i zid sa potpisima gostiju na udarnom dijelu restorana.

Saznaj više
Smještaj Budva

Bar & Ristorante "Babaluu"

Shoping center TQ Plaza, Budva

Ultimativna posvećenost vrhunskom kvalitetu, kao i raznovrsna ponuda, čine ovaj lokal zaista sjajnim mijestom, bez obzira dali imate poslovni sastanak ili ste ljubitelj popodnevnog chhil-a, vrhunskog gastro doživljaja ili provoda do kasnih jutarnjih sati.

Saznaj više
Smještaj Budva

Caffe Pizeria "Bašta"

Mediteranska bb, Budva

Caffe-pizzeria BAŠTA kapaciteta 150 mjesta nalazi se u samom centru Budve zaštićena od gradske vreve, okružena bujnom mediteranskim vegetacijom koja joj daje posebnu čar. Tokom dana možete uživati u prijatnom ambijentu uz opuštajuću muziku i ispijanje hladnih i toplih napitaka.

Saznaj više
Smještaj Budva

Pizzeria "Lukas"

Mediteranska bb., shopping centar TQ Plaza

Wow lounge je prije svega friendly mjesto, I kao takav je zaista poseban dragulj u sklopu centra TQ Plaza. Ovaj inovativni koncept prilagođen je modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem ili da održite poslovni sastanak.

Saznaj više
Smještaj Budva

Pizzeria "Napoli"

Mediteranska bb, Budva

Već samim imenom predrodređena da bude biser crnogorskog ugostiteljstva, Perla upotpunosti opravdava očekivanja i povijerenje mnogobrojnih gostiju. Mjesto koje se odlikuje sjajnom kuhinjom i vrhuskim provodom, zadovoljiće i one najzahtjevnije.

Saznaj više
Visit Budva
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva

  • O nama
  • 13 jul, Budva
  • +382 68 299 558
  • info@visitbudva.org