Visit Budva
Visit Budva

PETROVAČKA NOĆ

Petrovačka noć

29.08.2014

Tradicionalno zadnjeg petka u avgustu u Petrovcu, u organizaciji Turističke organizacije Budva, održava se Petrovačka noć. Fešta ribe, vina, tradicionalnih igara i muzike.

Petrovačka noć, već godinam, sa pravom nosi epitet jedne od najbolje organizovanih manifestacija ne Budvanskoj rivijeri, i predstavlja zaista sjajan događaj u funkciji produženja turističke sezone.

Tokom ove manifestacije gosti imaju priliku uživati u cjelodnevnom programu, koji počinje u popodnevnim satima sa tradicionalnom igrom vučenje konopa, i plivačkom trkom. Nakon toga slijedi defile Budvanske gradske muzike, kao i nastupi klapa.

Visit Budva Visit Budva

Centralni dogoađaj je svakako, priprema i posluživanje ribe, te brodeta, uz vino i pivo, u okviru koje se posjetioci mogu upoznati sa nekim od najautentičnijih jela i pića ovog prostora.

Visit Budva Visit Budva

Vrhunac večeri, svakako predstavlja muzički dio program, u okviru kojega posjetioci imaju priliku uživati u nastupu nekih od najpoznatijih zvijeza domaće i inostrane muzičke scene, sve do kasnih večernjih sati.

Visit Budva Visit Budva

U cilju što bolje organizacije ovog događaja Turistička organizacije Budva i Opština Budva, obezbijede produženo vrijeme rada, ugostiteljskih obijekata i autobusku liniju koja saobraća na relaciji Budva - Petrovac, sve do kraja manifestacije.

Visit Budva

Hiljade zadovoljnih posjetioca, kao i prebogat zabavno muziči program, jesu istinska preporuka da posjetite ovu manifestaciju, i budete dio tradicionalne zabave primoraca.

www.mapsembed.com
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva