Visit Budva
Visit Budva

PABOVI / PIVNICE

Visit Budva

Beer & Bike Club

Obala bb, Restoran Jadran Kod Krsta, Budva

"Beer & Bike Club" nalazi se u Budvi u Crnoj Gori. Otvoren je 2011 u okviru restorana "Jadran kod Krsta". Ovo je mjesto okupljanja ljubitelja motora, piva, dobre hrane i druženja. Klub redovno organizuje humanitarne akcije, svirke i druga okupljanja.

Saznaj više
Smještaj Budva

Pivnica "NIK"

Obala bb, Budva

“Nik Gold” pivnica koju od pjene mora odvaja plaža “Kupačica”, je sinonim za vrhunsku kuhinju, izuzetnu uslugu i nezaboravan užitak. Neobično obična spona kontinentalnih jela i mediteranskih specijaliteta, začinjena sa mnogo ljubavi i mašte.

Saznaj više
Smještaj Budva

Chest O'Shea's Irish Pub

Vuka Karadzića 9 , Stari grad bb, Budva

Restoran OLIMP u Budvi, nalazi se na dijelu Slovenske obale na domak Starog grada. Velika terasa baštenskog i restoranskog tipa,kao i zatvoreni dio u stilu konobe, uz probranu muziku , zadovoljice ukus najvecih kriticara i opravdati poverenje 5 zvezdica, koje su mu dodjeljene.

Saznaj više
Smještaj Budva

Villa Balkan

Vrdžak 11, Stari grad, Budva

Konoba Galeb je inovativna konoba autentičnog enterijera u starocrnogorskom stilu starom preko 100 godina, sa terasom na spratu. Unutrašnjost je opremljena namještajem starim više decenija, a terasu natkriva vinova loza koja daje prijatnu hladovinu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Irish Pub "Prince"

Mediteranska bb., shopping centar TQ Plaza

Wow lounge je prije svega friendly mjesto, I kao takav je zaista poseban dragulj u sklopu centra TQ Plaza. Ovaj inovativni koncept prilagođen je modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem ili da održite poslovni sastanak.

Saznaj više
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva