Visit Budva
Visit Budva

NOVA GODINA

Nova Godina

Doček nove godine, postala je jedna od najpoznatijih Budvanskih manifestacija. Sad već tradicionalno, Turistička organizacija Budva i Opština Budva, ispred starog grada organizuju spektakularan doček nove godine, koji u okviru višednevnog programa nudi fantastičan provod za sve generacije.

Visit Budva

Zavaljujući ultumativnoj posvećenosti TOB-a i Opštine Budva, da Budva postane centar dešavanja, tokom novogodišnjih praznika nastupale su gotovo sve najveće zvijeze na ovim prostorima. Što je ubrzo dovelo do toga da je Budva postala najpoželjnija destinacija za doček nove godine.

Tih dana Budva je posjećena kao tokom ljeta. Zahvaljujući fantastičnom četvorodnevnom programu, na trgu ispred starog grada, posijetioci imaju priliku da uživaju u nastupima nekih od najvećih zvijezda sa ovih prostora.

Visit Budva Visit Budva

Zdravko Čolić, Giboni, Dino Merlin, Masimo Savić, Van Gogh, Severina, Partibrejkersi, Perper, Nina Badrić, Željko Joksimović, Riblja Čorba, Bajaga i Instruktori... samo su neka od imena koja su tokom godina nastupali u Budvi.

Osim čuvenog dočeka na trgu, gotovo svaki hotel, restoran, diskoteka, kafići.. organizuju doček u sopstvenoj režiji.

Visit Budva

Tih dana Budva je kako i dolikuje turističkim centrima, sjajna, okićena, vesela, ulice, restorani i kafići su puni ljudi i gotovo svako ko ovdje dođe, sa sobom nosi nezaboravna iskustva.

Visit Budva Visit Budva
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva