Visit Budva
Visit Budva

LOUNGE

Smještaj Budva

"PERLA Pop & Lounge Restaurant"

Mediteranska bb, Budva

Već samim imenom predrodređena da bude biser crnogorskog ugostiteljstva, Perla upotpunosti opravdava očekivanja i povijerenje mnogobrojnih gostiju. Mjesto koje se odlikuje sjajnom kuhinjom i vrhuskim provodom, zadovoljiće i one najzahtjevnije.

Saznaj više
Smještaj Budva

„Wow” Lounge & Bar

Mediteranska bb., shopping centar TQ Plaza

Wow lounge je prije svega friendly mjesto, I kao takav je zaista poseban dragulj u sklopu centra TQ Plaza. Ovaj inovativni koncept prilagođen je modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem ili da održite poslovni sastanak.

Saznaj više
Smještaj Budva

Bar & Ristorante "Babaluu"

Shoping center TQ Plaza, Budva

Ultimativna posvećenost vrhunskom kvalitetu, kao i raznovrsna ponuda, čine ovaj lokal zaista sjajnim mijestom, bez obzira dali imate poslovni sastanak ili ste ljubitelj popodnevnog chhil-a, vrhunskog gastro doživljaja ili provoda do kasnih jutarnjih sati.

Saznaj više
Smještaj Budva

"Dukley Beach Lounge"

Zavala, Budva

Ovaj ekskluzivni kompleks, posvećen maksimalnom uživanju svojih gostiju, je jedno od onih mijesta koje svojom ponudom i kvalitetom usluge uz vjerovatno najljepši pogled na Budvanskoj Rivijeri, čini da se osjećate posebno.

Saznaj više
Smještaj Budva

"Dukley Beach Club"

Marina, Stari grad

Dukley Beach Club je prijatno mjesto za odmor, kako u dnevnoj, tako i u večernjoj varijanti. Pored restorana je šljunkovita plaža duga oko 150 metara, gdje se možete opustiti nakon večere ili prošetati duž mora, uživajući u jedinstvu s prirodom.

Saznaj više
Smještaj Budva

Lounge Bar & Restaurant "Citadela"

Plato ispod Citadele, Stari grad

Mijesto izuzetne atmosfere i vrhunske usluge, na jednom od najprepoznatljivijih lokaliteta u Budvi. Ovdje se još kriju i prefinjene gastro tajne. Vina na svjetskom glasu. Sa strašću kreirani kokteli. Omamljujući pogled na ostrvo Sv. Nikola i pučinu mora...

Saznaj više
Smještaj Budva

Lounge Restaurant "Bruno"

Dositeja Obradovića br.26, Dubovica

Lounge je prije svega friendly mjesto, I kao takav je zaista poseban dragulj u sklopu centra TQ Plaza. Ovaj inovativni koncept prilagođen je modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem ili da održite poslovni sastanak.

Saznaj više
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva

  • O nama
  • 13 jul, Budva
  • +382 68 299 558
  • info@visitbudva.org