Visit Budva
Visit Budva

KAFIĆI

Smještaj Budva

Caffe "Harasho"

Gradski park, Budva

Zahvaljujući jednoj od najljepših bašta na Budvanskoj rivijeri i sad već čuvenim večernjim nastupima i žurkama, Caffe bar "Harasho" je postao kultno mijesto. Autentičan šmek budvanskih kafića uz veliku i raznovrsnu ponuda, čini ovo mjesto idealnim za odmor i provod.

Saznaj više
Smještaj Budva

Caffe & bar "JEFF"

Stari grad, Budva

Restoran “Jadran” kod Krsta je restoran familije Niklanović sa tradicijom dugom 37 godina. Često gosti kažu da ako niste bili u ”Jadranu” – kod Krsta onda niste ni bili u Budvi. Svjedok toga je i zid sa potpisima gostiju na udarnom dijelu restorana.

Saznaj više
Smještaj Budva

Caffe "Greko"

Stari grad, Budva

Restoran OLIMP u Budvi, nalazi se na dijelu Slovenske obale na domak Starog grada. Velika terasa baštenskog i restoranskog tipa,kao i zatvoreni dio u stilu konobe, uz probranu muziku , zadovoljice ukus najvecih kriticara i opravdati poverenje 5 zvezdica, koje su mu dodjeljene.

Saznaj više
Smještaj Budva

Fishermans Pub

Vrdžak 11, Stari grad, Budva

Konoba Galeb je inovativna konoba autentičnog enterijera u starocrnogorskom stilu starom preko 100 godina, sa terasom na spratu. Unutrašnjost je opremljena namještajem starim više decenija, a terasu natkriva vinova loza koja daje prijatnu hladovinu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Caffe & Bar "Casper"

Stari grad, Budva

Wow lounge je prije svega friendly mjesto, I kao takav je zaista poseban dragulj u sklopu centra TQ Plaza. Ovaj inovativni koncept prilagođen je modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem ili da održite poslovni sastanak.

Saznaj više
Smještaj Budva

Caffe Pizeria "Bašta"

Mediteranska bb, Budva

Caffe-pizzeria BAŠTA kapaciteta 150 mjesta nalazi se u samom centru Budve zaštićena od gradske vreve, okružena bujnom mediteranskim vegetacijom koja joj daje posebnu čar. Tokom dana možete uživati u prijatnom ambijentu uz opuštajuću muziku i ispijanje hladnih i toplih napitaka.

Saznaj više
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva

  • O nama
  • 13 jul, Budva
  • +382 68 299 558
  • info@visitbudva.org