Visit Budva
Visit Budva

DVOSOBAN APARTMAN / STAN

Smještaj Budva

Dvosoban stan

Rozino, Budva

Smješten na I spratu zgrade Elmos u naselju Rozino, a neposredno iza autobuske stanice, ovaj komforno opremljen dvosoban stan, predstavlja sjajno riješenje za porodicu ili grupu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Dvosoban apartman

Rafailovići, Bečići

Dvosoban apartman u Rafailovićima, što zbog svoje pozicije, što zbog opremljenosti kojim se odlikuje, odlično je riješenje za veću porodicu ili grupu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Dvosoban apartman

Bijeli do, Budva

Ovaj kvalitetno opremljen dvosoban apartman, smješten je u naselju bijeli do. Apartman se nalazi na drugom spratu kuće i raspolaže sa dnevnom sobom, dvije spavaće sobe, kupatilom, kuhinjom i terasom sa pogledom na more.

Saznaj više
Smještaj Budva

Tri Ribara Apartmani

Ul Bečićka plaža 37, Rafailovići

Moderno opremljeni apartmani na izvrsnoj lokaciji u Rafailovićima, samo nekoliko metara od poznate plaže. Gostima je na raspolaganju poznati restoran Tri Ribara. Apartmani su udaljeni 4 km od Budve.

Saznaj više
Smještaj Budva

Lux Apartmani M2073

Blaža Jovanovića bb, Budva

Lociran 1,2 km od Mogren plaže u Budvi ovaj klimatizovan partman u svojoj ponudi imaju i WIFI. Idealan za smještaj 5 osoba nalazi se 2,9 km od plaže Jaz.

Saznaj više
Smještaj Budva

Luksuzni Apartmani Trend

Jadranski put, Budva

Luksuzni apartmani Trend smješteni su u Budvi, na 2,5 km od Svetog Stefana. Ovaj objekat nudi terasu i pogled na more. Parking vam je na raspolaganju u okviru objekta. Kapacitet: 4-5 osoba

Saznaj više
Smještaj Budva

Stari Grad Apartman

Njegoševa 6, Stari grad, Budva

Smješten u Starom gradu, idealan za one koji žele biti u centar dešavanja. Ovaj klimatizovan apartman udaljen je svega 400 m od Mogren plaže i 2,8 km od plaže Jaz. Kapacitet: 4 osobe.

Saznaj više
Smještaj Budva

Sea Paradise Apartman

Vuka Karadžića 5, Stari grad, Budva

Apartman Sea Paradise je smješten u Starom gradu Budve. U ponudi je smeštaj za samostalan boravak sa besplatnim bežičnim internetom. Nalazi se u neposrednoj blizini prodavnica i kafića. Kapacitet: 4 osobe

Saznaj više
Smještaj Budva

Stan u Budvi

Jadranski put bb, Budva

Apartman Stan u Budvi smješten je u Budvi. U ovom apartmanu mogu boraviti i kućni ljubimci. Apartman sadrži prostor za sedenje i kuhinju sa rernom i mikrotalasnom pećnicom. Nudi flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Kapacitet: 4-6 osoba .

Saznaj više
Smještaj Budva

Stella Marina Apartmani

Bečići, Budva

Apartmani Stella Marina smješteni su na samo 200 metara od duge plaže u Bečićima. Ovi klimatizovani apartmani nude balkon i besplatan bežični internet. Udaljeni su samo 2,4 km od Slovenske plaže u Budvi i 3,2 km od Svetog Stefana.

Saznaj više
Visit Budva

HOTELI, VILE, HOSTELI

APARTMANI / STANOVI

SOBE

Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva

  • O nama
  • 13 jul, Budva
  • +382 68 299 558
  • info@visitbudva.org