Visit Budva
Visit Budva

DISKOTEKE

Smještaj Budva

"TOP HILL"

Topliški put bb, Budva

Najbolji klub na svijetu 2012 godine, izglasan na Međunarodnom izboru za najbolji klub na svijetu u Monako. TOP HILL je jedan od najatraktivnijih klubova u ovom dijelu Evrope, zahvaljujući svom programu, enterijeru i kapacitetu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Diskoteka "Trocadero"

Mediteranska bb, Budva

Najveća i najpoznatija EX YU pozornica u Crnoj Gori i regionu spremna je za novu sezonu. U zgradi nekadašnjeg bioskopa u Budvi, sa oko 1300 mjesta, moderno opremljena, diskoteka Trokadero za vas priprema novi festival za oči i uši, festival zvuka, i svjetlosnih efekata. i naravno, izvrsne usluge!.

Saznaj više
Smještaj Budva

Diskoteka "Sparta"

Mediteranska ulica, Budva

Diskoteka "Sparta" se nalazi u samom centru Budve, najprestižnije turističke destinacije u Crnoj Gori. Ovo je jedan od najekskluzivnijih i najbolje opremljenih klubova u regionu. U našem klubu, do ranih jutarnjih sati, može u vrhunskoj zabavi uživati više od 600 ljudi.

Saznaj više
Smještaj Budva

Diskoteka "OPERA"

Lastva grbaljska, Budva

Opera njeguje kult žive svirke i gostovanja najpopularnijih imena domaće scene. Nakon DJ-a koji će se uz strane hitove pobrinuti za zagrejavanje atmosfere, dobar provod do jutra garantuje naš rezident bend uz stalne goste iznenađenja.

Saznaj više
Smještaj Budva

Diskoteka "Maksimus"

Stari grad, Kotor

Konoba Galeb je inovativna konoba autentičnog enterijera u starocrnogorskom stilu starom preko 100 godina, sa terasom na spratu. Unutrašnjost je opremljena namještajem starim više decenija, a terasu natkriva vinova loza koja daje prijatnu hladovinu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Diskoteka "Illusion"

Bar

Wow lounge je prije svega friendly mjesto, I kao takav je zaista poseban dragulj u sklopu centra TQ Plaza. Ovaj inovativni koncept prilagođen je modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem ili da održite poslovni sastanak.

Saznaj više
Visit Budva
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva