Visit Budva
Visit Budva

Dani umjetnika Budve

27.06. - 20.07.2014. godine

Turistička organizacija opštine Budva drugu godinu za redom organizuje manifestaciju pod nazivom „Dani umjetnika Budve“, od 27.juna do 20. jula. Cilj manifestacije je obogaćivanje umjetničkog programa Budve, ali i afirmacija lokalnih umjetnika.

Visit Budva Visit Budva

Raznolikost sadržaja koju čini književni, likovni i muzički dio programa pokazuje bogatstvo budvanskog stvaralaštva, koje želimo da predstavimo i uvrstimo u turističku ponudu Budve.

Visit Budva Visit Budva

Autori i građani Budve će nam se ove godine predstaviti u dvije večeri muzičkog programa 27. i 28. juna. Prve večeri, na Trgu Pjesnika u Starom gradu, od 21h nastupiće klapa “Harmonija”. 28.juna od 21h, na terasi caffe-a “Bašta”(ex “Garden”) nastupiće lokalni sastav Bitter Sweet.

Visit Budva Visit Budva

Tokom sedam večeri književnog programa, od 30. juna do 8. jula, predstavićemo književnike, filozofe kao i kulinarske recepte ovog podneblja.

Visit Budva Visit Budva Visit Budva

Likovni dio programa odrzavaće se u Modernoj galeriji od 06.jula do 20.jula.

Visit Budva

Može se naslutiti koliko primorski grad nudi motiva i inspiracije za umjetničko stvaranje. Ovakva jedna manifestacija, stvarajući program, ne prestaje da “kopa” po Budvi i djela izlaže njenim građanima i znatiželjnom oku turista. Tako, ovogodišnji program će pokazati mnoga nova djela, tekstove i kompozicije naših sugrađana, ali će probuditi i neka stara, zaboravljena.

Ovdje možete pogledati: Program Dana Umjetnika Budve, za 2014. godinu.

Visit Budva
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva