Visit Budva
Visit Budva

BUTICI

Smještaj Budva

Butik "LAPPA"

Stefana Mitrova Ljubiše br. 22 , Stari grad, Budva

Lappa se bavi maloprodajom i zastupništvom nekoliko renomiranih firmi iz oblasti ženske modne konfekcije, trikotaže i obuće. Prvi butik otvoren u Starom gradu u Budvi uspješno posluje već dvanaest godina, u međuvremenu su sa radom počeli i objekti na lokacijama: Stari grad u Kotoru i tržni centar TQ PLAZA u Budvi.

Saznaj više
Butik FANCY

Butik "FANCY"

Slovenska obala, prizemlje Hotela "Budva"

U samom centru šetališne zone u prizemlju Hotela Budva, nalazi se ovaj izuzetan butik. Dugogodišnje iskustvo i ultimativna posvećenost zadovoljstvu kupaca, brzo su učinili butik "FANCY" omiljenim mjestom kako žena tako i muškaraca.

Saznaj više
Smještaj Budva

Sportski butik "CAKAN"

Shopin centar TQ Plaza, Budva

Butik sportske garderob i obuće "CAKAN" već godinam uspješno posluje na teritoriji Crne Gore. Ovaj multibrendig shop, omogućiće vam kupovinu velikog broja najpoznatijih sportskih brendova danas.

Saznaj više
Smještaj Budva

"NIKE"

Vrdžak 11, Stari grad, Budva

Prodavnica ovog prestiznog brenda nudi najbolje iz aktuelne kolekcije. Nike uvijek predstavlja savršeno riješenje bilo da ste profesionalac, bilo da ste neko ko uživa u kvalitetnoj sportskoj garderobi i obući.

Saznaj više
Smještaj Budva

Butik "XXL"

Stari grad, Budva

Butik "XXL" nudi izuzetnu ponudu italijanske garderobe i obuće kako za muškarce tako i za žene. Ovaj moderan i godinama poznati butik takođe nudi veliki izbor garderobe za korpulentnije muškarce i dame.

Saznaj više
Smještaj Budva

Butik "Pall Zileri"

Poslovno stambeni centar TRE CANNE, Budva

Ultimativna posvećenost kvalitetu i eleganciji, izdvaja ovaj brend od mnogih drugih. Osim "Pall Zileri" kolekcije u našoj radnji možete naći najaktuelnije modele globalno poznatog brenda "Baldinini".

Saznaj više
Smještaj Budva

Butik "Bambola"

Trg pjesnika, Stari grad, Budva

Butik ženske garderobe i obuće, za sve uzraste. Aktuelan i moderan, veseo i interesantan butik Bambola godina predstavlja jedno od omiljenih destinacija djevojka i žena svih generacija.

Saznaj više
Visit Budva
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva

  • O nama
  • 13 jul, Budva
  • +382 68 299 558
  • info@visitbudva.org