Visit Budva
Visit Budva

ATRAKCIJE NA VODI

Smještaj Budva

Polu podmornica

Budvanska Marina

Polupodmornica je nešto potpuno novo i izuzetno zanimljivo u turističkoj ponudi Budve. Posebno dizajniranim trupom, kojim uranja 1.5 m u more pruža vam jedinstven uvid u podvodni svijet Budve i nudi nezaboravan doživljaj.

Saznaj više
Smještaj Budva

Water ski-Wakeboarding club

Obala bb, Budva

Za sve zaljubljenike skijanja, kajtanja, surfanja nudimo nešto što će objediniti sve ovo u jednom. Naš gliser će vas povući nevjerovatnom brzinom i pružiti prilku za atrakcijama kao nikada prije.

Saznaj više
Smještaj Budva

Big Fishing

Budvanska marina, Budva

Za najstrastvenije ribolovce pružamo priliku maksimalno ribolovačkog doživljaja. vrhunska oprema i brod uz prekaljene profesionalce, omogućie vam savršenu avanturu. Uz ribolov naćiće se vremena i za uživanje uz ribu na gradele, vino i nezaboravne zalaske sunca.

Saznaj više
Smještaj Budva

Wake Park

Župa - Tivat

Skijanje na vodi je jedna od najpopularnijh ljetnjih aktivnosti, a uz žičaru imate priliku kao nikad lako naučiti uživati u ovom sjajnom sportu. U tivatsko Župi u prelijepom prirodnom ambijentu, obezbjeđujemo vam nezaboravnu zabavu.

Saznaj više
Smještaj Budva

Water Centar Budva

Slovenska plaža, kod betonskog mola

Idealno mijesto da osjetite puni doživljaj zabave na vodi. Ovdje možete iznajmiti Jet Ski, probati Parasailing, skijati na vodi, roniti ili spustiti se paraglajdingom. I to nije sve!

Saznaj više
Smještaj Budva

Diving Center Budva

Stari grad, otvoreni bazen

Jedna od najupečatljivih avantura je ona koju doživite ispod mora, a Diving Centar vam pruža za to priliku. Uz iskusne instruktore ronjenja saznaćete žašto je ronjenje neprevaziđen doživljaj.

Saznaj više
Visit Budva
Google+ Youtube VKontakte Instagram Twitter Facebook Pinterest

#VisitBudva